Hoi

In het masseurs vak volg je nieuwe cursussen, workshops bijscholingen om zo je massage voor je cliënten kwalitatief hoog te houden.Aan de andere kant ben je ook ondernemer en heb je te maken met diverse bijkomende zaken. Daar zijn minder leuke dingen bij zoals de “administratie” en marketing. Dat hoort bij ondernemerschap. Sommige dingen wil je wel veranderen of verbeteren maar weet je gewoon dat je dat niet alleen kan. Goed is om dan een netwerk te hebben met mensen die mij (in dit geval) kennen en weten hoe ik werk en hoe ik daar in sta. Dankzij onderstaande mensen uit dit netwerk ben je nu op mijn vernieuwde site gekomen. Kijk rustig eens rond en vertel het verder aan mensen als je denkt dat ze daar intresse in hebben

Tekst

Wel weet ik dat de teksten verouderd zijn, en dat ik dat toch echt anders wil. Duidelijke tekst, snel en makkelijk te lezen en professioneel van opmaak zijn. Dat zijn dingen die ik belangrijk vind. Al vele jaren heb ik een cliënt die triatleet en coach is maar ook tekstschrijver. Wie kan ik beter vragen dan Gert Hardeman. Hij weet precies wat een massage inhoudt en wat dat met je doet. Hij kent mij ook al een hele tijd en weet precies hoe ik te werk ga. Gert is een paar keer bij mij geweest en heeft mij geïnterviewd. En van daaruit heeft hij geschreven. Super bedankt Gert voor je werk en meedenken.

https://www.gerthardemanteksten.nl/

 

Foto’s

Nu zijn de foto’s op de site niet allemaal door een professional genomen. Maar heb ik die zelf gemaakt of door een collega laten maken. Die foto’s geven een realistisch beeld van wat ik doe. Echter vind ik dat bepaalde foto’s echt wel door een professional moet worden geschoten. Zo zijn er foto’s gemaakt voor de banners die ik gebruik bij de stoelmassage en (sport)evenementen en de profielfoto zijn ook gemaakt door Irene. Nu ben ik best wel een lastig persoon om goed op de foto gezet te worden. Ik zie vaak de camera en daar word ik ongemakkelijk van, en dat zie je terug op de foto. Irene heb ik leren kennen bij een zzp vereniging in Utrecht (Zolo). Irene kent mij al langer dan vandaag en gaat met mij rustig in haar boomgaard of in een park wandelen. Gezellig wandelend en lekker kletsend neemt zij mij mee en weet zij mij ontspannen op de foto te zetten.

http://www.zie-hier.nu/

Irene Vijfvinkel

Website

Dan nog iemand vinden die deze digibeet helpt met het daadwerkelijke bouwen en beheren van de website. Daar hoefde ik niet ver voor te zoeken. Die heb ik in de familie!

Rob Turpijn. Een man met geduld om mijn eindeloze vragen te beantwoord. Aanpassingen maakt en mee denkt, suggesties doet en met handige tips en ideeën komt. Ook nu de website online is zal hij achter de schermen ook het nodig doen om de site goed te laten functioneren. En soms wat gerommel van mij moeten corrigeren.

Rob je bent nog niet van mij af hoor!

www.rtse.nl