Ultra-marathon atleet Rob Plijnaar In mijn praktijk

Vandaag 17 november staat onderstaand artikel in de Telegraaf.

Verder, zwaarder, gekker

artikel-telegraaf-17-11-2016

Krantenartikel in de Telegraaf van donderdag 17 november 2016

Zo kopt de telegraaf. Rob Plijnaar loopt volgende week op Antarctica zijn laatste marathon, om toegelaten te worden als lid van de Marathon Grand Slam Club. Die slechts 155 leden telt wereldwijd. Ik had de eer een groot stuk mee te mogen maken van zijn voorbereiding op deze marathon. Wekelijks komt Rob naar mijn praktijk voor een #sportmassage . Vertelt hij over de trainingen die hij gedaan heeft die week en bespreken we de trainingen (georganiseerde lopen) voor komende week. Vandaag heb ik hem voor het laatst gemasseerd en zijn lijf voelt goed aan. Rob verkeerd in een goede conditie. De grootste uitdaging is nu de weersomstandigheden op Antarctica te trotseren. Momenteel is het daar -32 graden Celsius. Ik kijk volgende week op de site van Antarctica marathon om Rob zo veel mogelijk te volgen.

Reacties zijn gesloten.