Verhuizen met de praktijk

….. is niet zo makkelijk als het lijkt. Na een ruim een  jaar een gouden samenwerking met Natasja Franchimont van Praktijk Franchimont werden we eerder dan verwacht geconfronteerd met het feit dat ze het bedrijfspand waar we in zitten, verbouwd gaat worden voor studentenwoningen. Natuurlijk hebben Natasja en ik geprobeerd om samen onze praktijken voort te zetten. Maar gaandeweg het zoeken kwamen we er toch achter dat onze belangen iets verder uit elkaar kwamen te liggen. Na een goed gesprek samen hebben we besloten ieder onze eigen koers te gaan varen. Maar de gezamenlijke acties zullen we blijven voortzetten. Kijk maar eens op mijn FB Pagina.

 

666_klein

In dit pand aan de Christiaan Krammlaan 8 in de Utrechtse wijk Tuindorp krijg ik mijn nieuwe praktijkruimte. Wel wat kleiner dan wat Natasja en ik nu hebben maar prima voor mij alleen. En ruim genoeg voor onze populaire duo massages. Ben er vandaag met de eigenaar gaan kijken en hebben we even doorgesproken wat er aan gedaan moet worden. Wat geluidsisolatie boven de systeemwanden en de aansluiting voor mijn aanrecht. Heb een heel positief gevoel over de ruimte, in het pand zitten nog wat kleinere en iets grotere bedrijven. En de mensen die ik vandaag gezien heb zijn heel aardig en behulpzaam.

 

Doordat ik echt naar de andere kant van de stad ga verhuizen zal ik mij in de wijk moeten gaan laten zien, Dat betekend veel op internet rond kijken wat er allemaal voor interessante bedrijven er zijn om de Stoelmassage te promoten. Maar ook sportclubs en verengingen in deze wijk wil ik op mijn praktijk attenderen. Natuurlijk ga ik ook de particulieren benaderen door flyers  uit te delen.

Vanaf de eerste week in januari 2014 bent u van harte welkom.

 

 

Reacties zijn gesloten.