Altijd Sporten

Ik wil altijd sporten! Zal een sportbeoefenaar zeggen,

Ik ga  altijd sporten! zal iemand zeggen als ze willen afvallen.

Ik ken mensen die zeggen dat hun leven draait om altijd sporten!

Zo iemand als Jantiene Hannessen sportvrouw die topsport bedrijft in haar dagelijks leven. Die sponsors nodig heeft om het sporten mogelijk te maken. En die constant prestaties wil verbeteren of minstens evenaren. Die kan omgaan met het gevoel van winnen maar ook verliezen.

Toch kan je altijd sporten ook anders uitleggen

Om te kunnen sporten op welk niveau dan ook, is het belangrijk dat de kleding die je draagt in alle omstandigheden  je voldoende beschermt tegen de weersomstandigheden maar ook die je lichaamswarmte goed ventileert en/of juist warm houdt, en niet onbelangrijk ook nog modieus is.

Web winkel

Jantiene Hannessen heeft sinds augustus dit jaar een webshop met Under Amor sportkleding. Als ik de webshop bekijkt dan denk ik vaak oh die is mooi of dat lijkt me voor de winter wel wat. Ik kan je dus aanraden om eens te kijken op www.altijdsporten.nl

Wat ik wel lastig vind van een webshop dat je niet precies weet of de kleur van het plaatje ook in het echt zo is, of  hoe de pasvorm is. Dat kan per merk kleding zo verschillend zijn, ik zit het meest tussen M en L maar soms ook XL omdat de lengte voor mij dan goed is.

Nu krijg je de mogelijkheid om live te webshoppen  (dat het nog geen trend is;-)) op zaterdag 9 november tussen 11.00 en 16.00 dus kijken,voelen, ruiken en passen.

En verder…

Maar dat is nog niet alles. Op uitnodiging van Jantiene  kan je bij Tessa Backhuijs Sportarts i.o. een sportconsult krijgen. Alke Bruining  Geeft je advies over de verzorging van de huid voor de intensieve (buiten)sporter. Ik zal ik deze dag ook aanwezig zijn en heb je de mogelijkheid om mij vragen te stellen op sportmassage gebied en te ervaren en voelen hoe ik werk.

Samenwerken

Ik ben iemand die gelooft in het versterken van elkaar en heb gemerkt dat Jantiene dat ook zo voelt. Daarom zullen wij nog wel meer samenwerken met leuke acties. Hou daarom altijd onze websites goed in de gaten. Wie weet zit er voor jou wel een mooie actie bij.

Kijk op onderstaande link voor alle informatie over deze mooie dag.

http://www.altijdsporten.nl/blogs/events/9-november-altijdsporten.nl-evenement-in-amerongen

 

 

Reacties zijn gesloten.