Aftellen voor Nijmeegse 4 Daagse #N4D13

nog ruim 2 weken

De Nijmeegse 4 daagse is van 16 t/m 19 juli 2013 en ik ben nu al druk bezig met de voorbereiding. NEE ik ga hem niet lopen maar ik heb zo mijn eigen vierdaagse. Ik verhuis tijdelijk met mijn praktijk naar Nijmegen, om precies te zijn in Hotel Restaurant de Rozenhof. De hotelgasten zijn in die tijd vierdaagselopers. Na afloop van een loopdag gaan zij lekker terug naar het hotel om te douchen, eten, bijkomen en met elkaar de ervaringen delen. Daarnaast kunnen de gasten terecht voor een Sportmassage.  IK kan de verzuring (spierpijn) eruit masseren, maar vaak hebben lopers ook behoefte om de blaren en blessures te laten behandelen.

Voorbereiden

Er is heel veel om aan te denken, naast alle massage benodigdheden zal ik de verzorgingskoffer moeten uitbreiden met extra spullen zoals Verbandmiddelen, Ontsmetting/alcohol, Blarenprikkers en Sporttape. Ook zal ik medical tape meenemen waardoor de spieren onder de tape worden gemasseerd.

IMG_2247

Voor het eerst zonder blaren

Waardevol is voor mij dat ik 4 dagen lang alle deelnemers volg en zij met mij hun ervaringen delen. Zo had ik vorig jaar iemand voor blarenbehandeling die nu al de 11de keer mee deed en voor het eerst last had van blaren.

Na een eerste loopdag, en zeker ook na de 2de dag, zijn er altijd lopers die twijfelen of ze nog verder moeten gaan. Kunnen zij het fysiek en mentaal aan om weer te gaan starten? En dan de blijheid, opluchting en het zelfvertrouwen als zij het toch hebben volbracht. Heel bijzonder om dit proces met hen te mogen delen.

Heel graag wil ik de hotelgasten een goodiebag geven na afloop maar ben nog op zoek naar een leuke en bijzondere inhoud. Heeft iemand nog een goed idee?

Reacties zijn gesloten.