Werkdruk ervaren

Raymond_Tieland_017Binnen de bedrijven waar wij stoelmassage en werkplek advies verzorgen, merken we steeds meer dat werknemers grotere werkdruk ervaren. Werkdruk ervaren maakt dat werknemers zich moeilijk kunnen ontspannen. Doordat onze masseurs een vertrouwens-band hebben met de werknemers kunnen wij de werknemers daar bewuster van maken.

Werknemers maken we bewust van hun werkhouding en vanuit welke basis zij moeten werken. ook worden ze eerder bewust van hun fysieke gestel. De werknemers scannen (voelen) door de handen van de masseur waar er veel spierspanning zit, vaak krijgen de werknemers tips mee om achter het beeldscherm korte (gymnastiek) oefeningen te kunnen doen.

Wist u dat; als werkgever de stoelmassage in het arboplan opgenomen fiscaal alle voordelen biedt? 

Reacties zijn gesloten.