Warmer

Nu gaat het dan echt gebeuren, de lente is begonnen. Ik zie nu al meer sporters buiten dan bijvoorbeeld 2 weken geleden. Lekker weer naar buiten zonder al te veel na te denken over de hoeveelheid kleding die je moet dragen. Je bent nu al snel warm en gaat ook meer transpireren. Juist daarover wil ik je graag attenderen om als je gaat sporten een bidon/fles met water mee te nemen (of gordel met kleine  bidons) Want juist nu je sneller gaat transpireren is het belangrijk om tijdens het sporten je vocht aan te vullen. Ook als je het niet gewend bent om te drinken tijdens het sporten kan je daar op trainen. Vooral voor de duursporters is het van belang om te drinken tijdens het sporten. Uitdroging kan blijvende(fysieke) schade geven. En dat is toch het laatste wat je als sporter wil!

 

Reacties zijn gesloten.